Over Nieuwjaarsconcert

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

21 jan
Lommel - CC De Adelberg

Nieuwjaarsconcert

ATANERES ENSEMBLE & FLORIS AND THE FLAMES​

zondag 21 januari 2024 om 19:00 uur

Vier jonge, hoogblonde virtuozen uit Limburg samen op de bühne met een professioneel 11-koppig strijkensemble, dit moet wel muzikaal vuurwerk geven

“Flaming Fiddles for New Year” is de ideale twee-in-één-formule. Het programma is op maat gemaakt voor liefhebbers van zowel folk, pop als klassieke muziek. De combinatie van strijkers met elektrische instrumenten en drums zorgt voor een spetterend en virtuoosnieuwjaarsconcert waarin je kan meeklappen en wiegen op de tonen van onder meer Vivaldi, Strauss en Piazzolla.

Kortom, het ideale concert om het nieuwe jaar 2024 op een muzikale en feestelijke wijze in te zetten.

Opgelet: VIP-tickets zijn uitverkocht! 

Prijzen

Ticket Prijs
Davidsfonds-leden € 18,00
Jongeren tot 18 jaar € 5,00
Niet-leden € 20,00

Indien u een VIP-kaart bestelt, wordt u na afloop van het concert vriendelijk uitgenodigd op de receptie in CC De Adelberg. Hier kunt u gezellig nakaarten bij een hapje en een drankje. 

 

Reserveren kan enkel door betaling, uiterlijk op 15 januari 2024, van het verschuldigde bedrag op het vernieuwde rekeningnummer BE46 3631 4830 2936 van Davidsfonds Lommel, met vermelding van het aantal en de soort van kaarten (DF-lid, Niet-DF-lid, -18 jaar of VIP). De kaarten worden u vooraf met de post bezorgd. Zo niet, liggen uw kaarten klaar aan het onthaal op de avond van het concert.

 

Labels: Activiteit