Over 11-juli viering

Welkom bij Davidsfonds!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit in jouw buurt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze activiteiten, onze laatste nieuwtjes en maak je kennis met het lokaal bestuur. Tot binnenkort!

Aankomende activiteiten

  1. 11 jul
    inLommel

    11-juli viering

    Davidsfonds Lommel organiseert een 11-juli viering met als gastspreker Luckas Vander Taelen op donderdag 11 juli in het Huis van de Stad.
Toon alle activiteiten
11 jul
Lommel - Raadhuis

11-juli viering

Davidsfonds Lommel organiseert een 11-juli viering met als gastspreker Luckas Vander Taelen op donderdag 11 juli in het Huis van de Stad.

donderdag 11 juli 2024 van 10:30 uur tot 14:00 uur

Luckas Vander Taelen (1958) is auteur, acteur, journalist, reportagemaker, politicus en zanger. Hij studeerde in 1980 af aan de VUB als licentiaat geschiedenis, waarna hij eerst twee jaar in de Koninklijke Bibliotheek werkte. Nadien begon hij een carrière als zanger van diverse rockbands, waaronder Lavvi Ebbel, en als regisseur van televisie-reportages.

Luckas was ook lange tijd actief in de politiek. Zo werd hij schepen van Vorst, Europees parlementslid voor Agalev, de voorloper van de huidige Vlaamse partij Groen, en zetelde hij in het Vlaamse Parlement. Doorheen zijn carrière deed hij freelance-werk voor verschillende Vlaamse zenders en kranten. Luckas schreef verschillende boeken, waaronder vier over Brussel, de stad waar hij woont.

U bent welkom vanaf 10u30, de lezing vangt aan om 11u en er volgt aansluitend een receptie vanaf 12u. De muzikale opluistering wordt verzorgd door Dirk Van Bun.

Prijzen

De toegang is gratis, we vragen een vrije bijdrage ter plaatse en verzoeken u vooraf in te schrijven via peter.luykx@vlaanderen.be

Labels: Activiteit